EIGENTIJDS | ONGEDWONGEN | VERRASSEND

AFWASSERS | ZELFSTANDIGWERKEND KOK | GASTHEREN EN/OF DAMES | RESTAURANT MANAGER

Algemene arbeidsvoorwaarden
- Iedereen die bij Sloop Wine & Dine werkt deelt mee in een programma waarin je een persoonlijke ontwikkelingsbudget krijgt. Die je vrij kunt besteden aan een cursus of opleiding naar keuze.
- Een tekenbonus tot 500 euro *(voorwaarden van toepassing)
- Je deelt mee in de fooi
- 4 daagse werkweek
- personeelsuitjes

Waarom werken bij Sloop Wine & Dine?
Bij Sloop wordt je op een positieve en ongedwongen manier uitgedaagd en opgeleid om meer uit jezelf te halen. Of dat nou betekend dat jouw uitdaging een eerste baantje is, productkennis en nieuwe menu's meedenken, het zelfstandig draaien van een wijk of je eerste management functie in de bediening. Het kan en mag allemaal bij Sloop. Binnen ons hechte team helpen en stimuleren wij elkaar!

Wat betekend werken bij Sloop Wine & Dine
Dat betekend dat je vrijblijvend solliciteert en wij samen met jou bekijken waar jouw amibities en wensen/ ontwikkelingen liggen en wij onze mogelijkheden daarin met jou bespreken.

Afwassers

Wellicht je eerste baantje, ben jij 16 jaar of ouder en ben je geïnterresseerd in een baan die je in overleg zelf in kan vullen. Misschien start je jouw eerste baantje wel met een vriend of vriendin.
- 1 tot 3 dagen per week
- meer verdienen dan in de supermarkt

Zelfstandigwerkend kok

Werken op een plek waar wij met verse en seizoensgebonden producten elke 4 weken een nieuwe verrassingsmenu voor ons gasten bedenken en bereiden. De uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er genoeg!
- 4 daagse werkweek (bij 32-38 uur)
- afgewisseld weekenddagen vrij

Gastheren/ dames

Van eerste horeca-werkervaring tot gedreven en geleerde gastheren/ dames. Bij Sloop kan er op elk niveau gewerkt en geleerd worden. Leren over je persoonlijke doelen, wijnen of wijnspijs combinaties, de gasten écht begrijpen, efficiëntie etc. Het kan allemaal in ons bedieningspersoneel. Met 40 wijnen en wisselende verrassingsmenu verzorg jij de beleving van onze gasten van begin tot eind. Niet alleen, alles met het hele team.
- fulltime (24-32 uur) of parttime (0-16uur)
- max. 4 daagse werkweek
- afgewisseld weekenddagen vrij

Restaurant Manager

Toe aan jouw volgende stap? Of al doorgewinterd? Wij nodigen je graag uit voor een kennismaking. Werken met wisselde en verrassende producten, gasten die écht gaan voor de beleving en terugkomen voor onze persoonlijke aanpak. Een hecht en jong team motiveren om elke dag een beetje beter en efficiënter te presteren, werken met wijn/spijs combinaties. Een diverse en uitdagende baan!
- 32 tot 38 uur (sterke voorkeur voor 38 uur)
- 5 daagse werkweek

Wil jij tijdens een persoonlijk gesprek en verse koffie de mogelijkheden ontdekken:

Contactpersoon: Iris Huisman
Tel. 033-870 0194
E-mail: info@restaurantsloop.nl