Vanuit onze roestige Mercedes 508 hebben wij sommigen al kunnen laten genieten van onze 'Asian Beef Sandwich' of onze 'Pulled Pork'. Sommigen hebben al mogen genieten van een huis- en of tuinfeest welke wij hebben verzorgd.

Wij zijn te huur, te boeken en te bestellen op iedere locatie binnen Nederland. Vraag via ons contact formulier meer informatie. Van barbecue tot verjaardag en van bedrijfsfeest tot bruiloft.

Niet alleen zijn wij beschikbaar voor privéaangelegenheden, maar ook voor bedrijven zetten wij ons beste beentje voor. Of u nou een vergadering, feestje of misschien wel een uitstapje buiten de deur plant, we zijn graag uw partner.
Uw culinaire wens maken we graag werkelijkheid, het kan ons niet te gek zijn. Een warm – koud buffet, amuse of walking dinner met live-cooking: alles is te bespreken.
Meer informatie vindt u hier!

BRUILOFT, UITGEBREIDE LUNCH, VERJAARDAG, JUBILEUM, DINER, PRESENTATIE, BORRELEN…

Benieuws naar al onze mogelijkheden? Wij werken niet met 'vaste pakketten' maar stemmen uw wensen geheel op onze mogeljkheden af en doen u graag een passend voorstel.

Aanvragen doet u vrijblijvend en gemakkelijk via ons contact formulier of telefonisch. Let wel, omdat wij u graag van passende informatie voorzien vragen wij u ons zoveel mogelijk van uw wensen aan ons door te geven. Binnenlopen voor informatie en mogelijkheden mag natuurlijk ook altijd!

Ook op locatie koken wij graag voor u!

Is er van jouw geplande samenkomst, verjaardag of andere viering niets gekomen in 2020? Bekijk dan de mogelijkheden die wij jou bieden in 2021!

Voortgekomen vanuit SLOOP Wine&Dine; catering. SLOOP staat namelijk bekend om de gezellige en kwalitatief hoogstaande formule welke wordt voortgezet met een keuken op wielen.