Vanuit onze roestige Mercedes 508 hebben wij sommigen al kunnen laten genieten van onze 'Asian Beef Sandwich' of onze 'Pulled Pork'. Sommigen hebben al mogen genieten van een huis- en/of tuinfeest dat wij hebben verzorgd.

Wij komen graag cateren op iedere locatie binnen Nederland. Vraag via ons contactformulier meer informatie. Van barbecue tot verjaardag en van bedrijfsfeest tot bruiloft.

Wij zijn niet alleen beschikbaar voor privégelegenheden; ook voor bedrijven zetten wij ons beste beentje voor. Of u nou een vergadering, feestje of misschien wel een uitstapje buiten de deur plant; we zijn graag uw partner.

BRUILOFT, UITGEBREIDE LUNCH, VERJAARDAG, JUBILEUM, DINER, PRESENTATIE, BORRELEN…

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Wij werken niet met 'vaste pakketten' maar stemmen uw wensen geheel op onze mogeljkheden af en doen u graag een passend voorstel.

Aanvragen doet u vrijblijvend en gemakkelijk via ons contactformulier of telefonisch. Let wel: omdat wij u graag van passende informatie voorzien, vragen wij u ons zoveel mogelijk van uw wensen aan ons door te geven. Binnenlopen voor informatie en mogelijkheden mag natuurlijk ook altijd!

Ook op locatie koken wij graag voor u!

Is er van uw geplande samenkomst, verjaardag of andere viering niets gekomen in 2021? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden in 2022!

Voortgekomen vanuit SLOOP Wine&Dine: catering. SLOOP staat namelijk bekend om de gezellige en kwalitatief hoogstaande formule die wordt voortgezet met een keuken op wielen.