Vanuit onze roestige Mercedes 508 hebben wij sommigen al kunnen laten genieten van onze 'Asian Beef Sandwich' of onze 'Pulled Pork'. Sommigen hebben al mogen genieten van een huis- en of tuinfeest welke wij hebben verzorgd.

Wij zijn te huur, te boeken en te bestellen op iedere locatie binnen Nederland. Vraag via ons contact formulier meer informatie. Van barbecue tot verjaardag en van bedrijfsfeest tot bruiloft.

Niet alleen zijn wij beschikbaar voor privéaangelegenheden, maar ook voor bedrijven zetten wij ons beste beentje voor. Of u nou een vergadering, feestje of misschien wel een uitstapje buiten de deur plant, we zijn graag uw partner.
Uw culinaire wens maken we graag werkelijkheid, het kan ons niet te gek zijn. Een warm – koud buffet, amuse of walking dinner met live-cooking: alles is te bespreken.
Meer informatie vindt u hier!

BRUILOFT, FEEST, VERJAARDAG, JUBILEUM, ETENTJE, PRESENTATIE, BORRELEN…

Zodra het weer mag een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid vieren?
Bij SLOOP kunt u terecht voor een besloten avond, borrel of een groepsdiner. Wij beschikken over twee gescheiden niveau’s welke uitstekend te gebruiken zijn voor presentaties, een privé diner of gebruik onze bar voor uw jaarlijkse oudjaarsborrel. Voor de diverse events vinden wij een passende oplossing.

Ook op locatie koken wij graag voor u!

Is er van jouw geplande samenkomst, verjaardag of andere viering niets gekomen in 2020? Bekijk dan de mogelijkheden die wij jou bieden in 2021!

Voortgekomen vanuit SLOOP Wine&Dine; catering. SLOOP staat namelijk bekend om de gezellige en kwalitatief hoogstaande formule welke wordt voortgezet met een keuken op wielen.