SLOOP WINE & DINE

LUNCH | BORREL | DINER

Veelzijdig, verrassend en ongedwongen


Sloop Wine & Dine serveert de gehele dag kleine gerechtjes in de vorm van een verrassingsmenu, a la carte of lekker delen met onze shared lunch. Tijdens de borrel serveren wij de SLOOP-plank met een variëteit vis, vlees en vega bites. Tijdens de avond verrast onze chef jullie graag met een meer gangen diner. Je kiest natuurlijk zelf hoe uitgebreid dit mag zijn. Liever de controle houden? kies dan van onze a la carte kaart.

Doorgaans wisselen wij ons verrassingsmenu elke vier weken. Zo houden wij de seizoensproducten goed in de gaten, onze leveranciers dichtbij en uiteraard niet onbelangrijk: blijft het voor onze gasten ook een verrassing!

Uiteraard zijn wij Sloop Wine & Dine en schenken wij maar liefst 25 wijnen per glas en selecteren wij per gerechtje passende glazen wijn. Laat je, ook hierin, verrassen door uw gastheer of vrouw en geef gerust in smaaktonen aan wat voor wijn u graag drinkt, of laat de gerechtjes begeleiden door onze wijnspijs combinaties.

Iets te vieren, een zakelijk diner of heeft u een andere gelegenheid?! Wij vinden het onwijs leuk om met u mee te denken voor de invulling hiervan. Geheel op maat en altijd een combinatie van uw wensen en onze mogelijkheden. Loopt binnen voor informatie en een visitekaartje of stuur een mail naar: info@restaurantsloop.nl.
Toch andere wensen? Neem vooral even contact op, wij denken graag met!