Met trots presenteren wij jou de Sloop box vol smaak!

Het zal je misschien niet ontgaan zijn; wij zitten namelijk niet stil tijdens deze verplichte sluiting. Zo zijn wij druk bezig met een nieuw menu én voorzien wij onze gasten thuis van onze Sloop box vol smaak.
Wij bieden verschillende boxen aan. Namelijk:

Sloop box vol smaak
In deze box zitten amuses, een borrel-bite, koude gerechten en een warm gerecht (die je alleen even hoeft op te warmen). Zo geniet jij van heerlijke gerechten in Sloop-stijl, gewoon bij jou thuis!
Prijs van de box: € 47,50 voor twee personen

Oesterslurpen uit de box
Een half dozijn met Franse Fine de Claire oesters, al voor jou open gemaakt. Hierbij kun je kiezen uit een naturel servering of met garnituur en bijbehorende bereidingswijze. Ook goed te combineren met de Sloop box vol smaak!
Prijs half dozijn oesters: € 12,50
Inclusief garnituur en bereidingswijze: € 15,50

L.O.C.-down box
Deze bijzondere box staat in het teken van Lobster, Oyster & Chocolate en is alleen verkrijgbaar op 13, 14, 27 en 28 november. We raden dan ook aan deze zo tijdig mogelijk te bestellen om teleurstelling te voorkomen.
Prijs van de box: € 39,50,- per persoon

Wie zoet is krijgt lekkers
Speciaal voor sinterklaas (5 december) hebben wij een speciale box opgesteld, ook geschikt voor kinderen! Deze box bestaat uit een shared hoofdgerecht en een huisgemaakte dessertproeverij. Gelieve de bestelling minimaal 1 week van tevoren te plaatsen!
Prijs van de box: € 22,50 per volwassene
€ 15,50 per kind (kleinere portie)

‘Best of Sloop!’
Geniet van onze speciale box vol kenmerkende, smakelijke en verrassende amuses en is alleen verkrijgbaar op 11, 12, 18 en 19 december. Borrel-georienteerd is één box per persoon voldoende, diner-georienteerd raden wij twee boxen per persoon aan.
Prijs van de box: € 29,50

2021 vol Sloop!
Haal 31 december deze verrassingsbox op tussen 12.00 uur en 13.00 uur en begin het jaar goed met een smakelijke verrassing. Benieuwd? Houd onze website en socials in de gaten voor meer informatie!