**A La Carte menu

Brood & dip **
broodjes | smeerbare olijf & gezouten boter

*Artsjok crémeux *
Artisjok Crémeux | topinamboer | zoete aardappel | bieten merengue

*Filet American van Kalf *
Filet American van kalf | tonijn | soja & sesam | krokant fourikaki

*Gegaarde buikspek *
Zacht gegaarde buikspek | rouleau zeebaars | groene curry
**Bereiding:

zeebaars, -verhit een pan met olijfolie, zodra zeer heet; bak de zeebaars krokant op de huid voor ±4 min.
- voeg tijdens de laatste minuut de buikspek kort toe en bak aan beide zijden bruin.
Belangrijk: de zeebaars is al gaar en hoeft alleen opgewarmd te worden.
- zet een pannetje water op het vuur en breng het tegen de kook aan, verwarm de saus voor 5 min. in het zakje in het water
- maak af zoals op de afbeeldig hieronder

16 uur gegaarde sukade **
16 uur gegaarde sukade | geroosterde pompoen | gerookte paddenstoelen | cêpes jus | mousseline | aardappelkaantjes
**Bereiding
:
- zet een pannetje water op het vuur en breng het tegen de kook aan, verwarm de sukade ±10 min totdat hij zacht is. in het zakje in het water
- De laatste 4 minuten kunt u de jus en mousseline toevoegen tot verwarmt.
- Roerbak de pompoen kort in een pan met olijfolie.
- De paddenstoelen blijven koud
- Desseer het bord zoals op de afbeelding hieronder

*Zoet dessert *
Chocolade ganache | framboos mousse | karamel | crumble

*Internationale kazen *
5 internationale kazen geselecteerd door de chef!
- 3 jaar oude kaas: van de koe, pittige harde kaas van Nederlandse bodem
- Tomme nostrade: van Nederlandse bodem, heeft een fruitig karakter
- Ocelli: geitenkaas uit Italië, gerijpt op de druivenmost van de Nebbiollo druif
- Fontina: oorsprong vanuit Italië, nootachtig & sterk
-Cahill: Ierse kaas op basis van Cheddar gerijpt met bierbrouwsel van The Guiness Factory

SLOOP BOX VOL SMAAK!

Borrelbite
Broodje & smeerbare Olijf
Chorizo
Spinata Romana
Parmaham

Amuses
geplukte makreel & paling
coquille & avocado
Maïs crémeux
Biet & notenmousse

Koude gerechtjes
Crémeux van artisjok | aardpeer | krokant

Zeebaars | Gerookte paprika mousse | frisse groente

Warm gerechtje
Sukade | Cêpes jus | Pastinaak crème | gesmoorde groente | mousseline
Bereiding:
- zet een pannetje water op het vuur en breng het tegen de kook aan, verwarm de sukade ±10 min totdat hij zacht is. in het zakje in het water
- De laatste 4 minuten kunt u de jus en mousseline toevoegen tot verwarmt.

Dessert to share
Chocolade ganache | framboosbousse | karamel | vanille

Internationale kazen
Cahill : Een Ierse kaas, op basis van ceddar en een bierbrouwsel uit the Guiness factory.
Ocelli: van de geit, gerijpt op de Nebbiolo druif, uit Italië
3 jaar oude kaas: van Nederlandse bodem. 3 jaar gerijpt en kent een pittig karakter.

friandisis
huisgmaakte bonbons met sinaasappel & mokka