Scrol naar beneden voor het Sloop box vol smaak! menu

Culinair genieten met Sloop

Het zal je misschien niet ontgaan zijn; wij zitten namelijk niet stil tijdens deze verplichte sluiting. Wij voorzien onze gasten thuis van onze Sloop box vol smaak & nu ook met onze a la carte gerechtjes. Bestellen kan makkelijk via onze homepage

Te bestellen voor elke do, vr, za & zo!
Zowel afhalen als bezorgen tussen 16.00 -17.00 uur!

Bezorgen doen wij in de volgende plaatsen: Hoevelaken, Leusden, Vathorst, Hoogland & Amersfoort. Wij bieden verschillende boxen aan:

Sloop box vol smaak

In deze box zitten amuses, een borrel-bite, koude gerechten en een warm gerecht (die je alleen even hoeft op te warmen). Zo geniet jij van heerlijke gerechten in Sloop-stijl, gewoon bij jou thuis!
Prijs van de box: € 47,50 voor **twee personen

Oesterslurpen uit de box

Een half dozijn Zeeuwse Creuses, al voor jou open gemaakt. Hierbij kun je kiezen uit een naturel servering of met garnituur en bijbehorende bereidingswijze.
Prijs half dozijn oesters: € 12,50
Inclusief garnituur en bereidingswijze: € 15,50

bij vragen bel 0620352911
onderaan de uitleg van de Sloop box vindt u de uitleg van de uitzonderingen


SLOOP BOX VOL SMAAK!

Borrelbite
Broodje & smeerbare Olijf
Chorizo
Spinata Romana
Parmaham

Amuses
Zoete aardappel mousse & popcorn
Paling & augurk
Buikspek & amandel
Hummus & biet

Koude gerechtjes
Tartaar van makreel | pompoen mousse | rode quinoa

Licht gerookte kalfslende | bloemkool crémeux | tuinerwt

Warm gerechtje
16 uur gegaarde sukade | meiraapjes & paksoi | gekonfijte aardappels
Bereiding
- Bak de aardappels ± 6 minuten tot goudbruin (zijn al gegaard).
- verwarm een pannetje water tot voor het kookpunt
en voeg voor ± 5 minuten het zakje met de sukade, paksoi & meiraapjes toe.
- garneer je bord & eetsmakelijk!

Dessert to share
Passievruchtencremeux | mango pepermousse | vanille sponscake & kokos

Proeverij van kaas
Cahill: Dit Ierse kaasje is op bais van cheddar gecombineerd met vokda & blueberry's
Mahon: Dit Spaanse kaasje bestaat voor 5% uit schapenkaas.
Ocelli: Italiaanse geitenkaas die gerijpt is op druivenmost van de Nebbiolo druif

Friandises
huisgmaakte bonbons gevuld met sinaasappel & peer

#MOEDERDAG BOX VOL SMAAK!
2 Zeeuwse creuses

Borrelbite
Broodje & smeerbare Olijf
Chorizo
Spinata Romana
Parmaham

Amuses
Zoete aardappel mousse & popcorn
Paling & augurk
Buikspek & amandel
Hummus & biet

Koude gerechtjes
Tartaar van makreel | kreeft | pompoen mousse | rode quinoa

Licht gerookte kalfslende | bloemkool crémeux | tuinerwt

Warm gerechtje
16 uur gegaarde sukade | meiraapjes & paksoi | gekonfijte aardappels
Bereiding
- Bak de aardappels ± 6 minuten tot goudbruin (zijn al gegaard).
- verwarm een pannetje water tot voor het kookpunt
en voeg voor ± 5 minuten het zakje met de sukade, paksoi & meiraapjes toe.
- garneer je bord & eetsmakelijk!


Dessert to share
Passievruchtencremeux | bladgoud |mango pepermousse | vanille sponscake & kokos

Proeverij van kaas
Cahill: Dit Ierse kaasje is op bais van cheddar gecombineerd met vokda & blueberry's
Mahon: Dit Spaanse kaasje bestaat voor 5% uit schapenkaas.
Ocelli: Italiaanse geitenkaas die gerijpt is op druivenmost van de Nebbiolo druif
Tomme Nostrade: Van Nederlandse bodem met een rijk karakter.
Fontina: Italiaande romige kaas van de koe.

Friandises
huisgmaakte bonbons gevuld met sinaasappel & pee

UITZONDERINGEN

Vegetarisch
Charcutterie:
Nootjes | olijven

Amuse:
doperwtencrème & pompoen (in plaats van de buikspek
Knolcrèmeux | kaantjes (in plaats van paling)

Koude gerechtjes:
Rode quinoa | pompoenmousse | zoetzure pompoen & peen

Bloemkoolcrémeux | tuinerwtenmayonaise & olijfpapier

Warmgerecht:
Risotto in plaats van de sukade, bereiding is hetzelfde