Kerst Bij Sloop

Wat ontzettend leuk dat u overweegt om uw kerst bij ons te komen vieren. Wij staan ook dit jaar weer met het hele team paraat om u van een onvergetelijke kerst te voorzien. Zoals u wellicht van ons gewend bent serveren wij kleinere gerechtjes in de vorm van een verrassingsmenu, zo ook tijdens de kerstdagen. Uiteraard zullen wij zorgen voor net dat beetje extra tijdens deze feestdagen.

Belangrijk: Wij serveren voor u en uw tafelgenoten een 4- ,5- of 6 gangen verrassingsmenu, alle wensen kunt u bij de reservering toevoegen, het liefst zo gedetailleerd mogelijk zodat het menu helemaal aangepast kan worden op al uw (di)eetwensen. Wilt u het toch liever telefonisch toelichten, bel ons gerust, dan voegen wij het toe aan uw reservering.

Wat mag u van ons verwachten?
LUNCH
Tijdens de lunch serveren wij voor u een 4 of 5 gangen verrassingslunch. Hoeveel gangen u wilt genieten geeft u aan tijdens de reservering (kies de juiste reservering)
4 gangen verrassingslunch tijdens de kerst kost 36,50 euro per persoon
5 gangen verrassingslunch tijdens de kerst kost 45,00 euro per persoon
*Maak de middag compleet en kies de Luxe lunch via het reserveringssysteem
We ontvangen u en uw gasten met een glaasje bubbels, gevolgt door de keuze voor een oester of amuse, gedurende de lunch schenken wij plat- of bruiswater en bijpassende glazen wijn (halve glazen kan natuurlijk ook) en we sluiten de lunch om 15.30u met een kopje koffie of thee met friandise.

DINER
Tijdens het diner serveren wij voor u een 5 of 6 gangen verrassingsmenu.
Hoeveel gangen u wilt genieten geeft u aan tijdens de servering (kies de juiste reservering)
5 gangen verrassingsdiner tijdens de kerst kost 53,50 euro per persoon
6 gangen verrassingsdiner tijdens de kerst kost 61,50 euro per persoon
*Maak uw avond compleet en kies het Luxe diner via het reserveringssysteem
Wij starten dan de avond met een glaasje cava, gevolgt door de keuze voor een oester of amuse, gedurende de hele avond schenken wij plat- of bruiswater en bijpassende glazen wijn. We sluiten het diner met een kopje koffie of thee met Friandise.