Kerst bij SLOOP Wine&Dine

Kerst BIJ Sloop!
Lieve gasten, tijdens de kerst ontvangen wij jullie weer graag in ons restaurant, geheel volgens de richtlijnen uiteraard. Maar wat gaan we er een feest van maken!
Overdag ontvangen wij jullie graag voor de brunch. U kunt tussen 12.00-13.00 uur aanschuiven voor een 4-gangen brunch. Deze serveren wij geheel in Kerst-stijl voor € 29,50 per persoon.

Voor het diner hebben wij een heerlijk 5-gangen Kerstdiner voor u in petto. Wij werken met twee shifts verdeelt over de avond gezien de beperkte zitplekken. Wij nemen telefonisch contact met u op over de exacte tijd, u kunt uiteraard uw voorkeur aan ons doorgeven! Het 5-gangen verrassingsmenu geniet u al voor € 47,50 per persoon.

EXCLUSIEF: Wij hebben een exclusief aantal plekken beschikbaar voor een compleet verzorgde avond. De chef verrast u met een 8 gangen verrassingsmenu en ook alle dranken zullen verzorgd zijn. U wordt ontvangen met een aperitief, bijpassende glazen wijn per gang, onbeperkt tafelwater en we sluiten de avond met een kop koffie en friandises.
Geen zorgen, geen keuzes.. jullie hebben het immers verdiend!
U geniet deze volledig verzorgde avond voor maar € 99,00 per persoon.

Andere wensen, een bijzonder verzoek, of wenst u verder informatie? Neem gerust contact met ons op via: info@restaurantsloop.nl


Kerst MET Sloop!

Lieve gasten, we blijven nog even op afstand, maar dat betekent natuurlijk niet dat u niet kunt genieten van onze culinaire creaties! Onze keuken bereidt met veel passie de volgende boxen voor bij u thuis tijdens de kerst. Heerlijk genieten na dit jaar heeft u verdiend, en wij snappen dat!

Brunchbox
Geniet van onze creative Brunchbox. De box voorziet u van een heerlijk aperitief, verse sappen en uiteraard volledig brunch-geörienteerde Sloop gerechtjes. Denk hierbij aan luxe sandwiches, heerlijke koude gerechtjes en een warm gerecht zoals u van Sloop gewend bent. Sluit de middag met een dessert en heerlijke friandises. De Brunch box is geschikt voor 2 personen en bestelt u gemakkelijk via onze website voor € 37,50 euro per box!

Sloop-Kerst vol Smaak
Tijdens jullie kerstdiner kunnen jullie genieten van onze uitgebreide Sloop-Kerst vol Smaak! Onze chef zal de box vol smaak voorzien van diverse items; wat exact blijft een verrassing maar denk hierbij aan; diverse amuses, een oesterproeverij, diverse koude- en warme gerechtjes geheel in de stijl van Sloop, kaasplateau, dessert en friandises bij jullie zelfgezette koffie! De box gaat per 1 persoon en geniet je van voor € 49,00 per persoon.

Oesterliefhebber?
Mooi, wij ook! Voor onze liefhebbers hebben wij een oesterproeverij. Geniet met elkaar van dozijn(en) aan oesters. Wij verzorgen de bereiding met onze favorieten met drie verschillende soorten oesters. Je bestelt ze gemakkelijk online via onze website voor 29,50 euro voor een heel dozijn en geniet van 24 oesters voor 55 euro.

Sloop-ontbijt
Mooie Kerst(avond) gehad en in de ochtend nog even nagenieten? geen zorgen, even de oven aan en je geniet al snel van een heerlijk Sloop-onbijt! Bekijk de details van de box op onze website en allicht combineer jij jullie ontbijt voor € 15,00 per persoon met de Kerstdiner-box!

Andere wensen, een bijzonder verzoek, of wenst u verdere informatie? Neem gerust contact met ons op via: info@restaurantsloop.nl