KERST BIJ SLOOP

Kerst vieren we dit jaar weer samen en wij vieren dat graag met jullie. Geniet op 24, 25 én 26 december in alle kerstsferen van een heerlijk verrassingsmenu.

Met de lunch ontvangen wij u graag voor een 4 gangen lunch a 39,50 p.p. Maak uw lunch compleet met een feestelijk aperitief, oesters en een wijnarrangement. Liever genieten van uw eigen selectie wijn? Speciaal voor de feestdagen halen wij bijzondere kelderschatten in huis. U kunt tussen 11:00 en 12:30 aanschuiven en heerlijk genieten tot 16:00.

Tijdens het diner pakken wij extra uit met een 5, 6 of 7 gangen menu. Ook hier hebben wij met zorg passende wijnen uitgezocht en kunt u oesters slurpen naast een feestelijk aperitief en het menu uitbreiden met een kaasplankje. U geniet het verrassingsmenu voor €52,50 / €62,50 of €72,50 per persoon en een wijnarrangement is beschikbaar a €6,50 per glas.

Extra uitpakken deze kerst? Wij hebben een exclusief aantal plekken beschikbaar voor ons luxe dinerarrangement. U wordt verrast met 5 of 7 gangen en ook alles daaromheen zullen wij voor u verzorgen: Een feestelijke ontvangst aperitief, oester of amuse, bijpassende glazen wijn, onbeperkt tafelwater en koffie of thee met friandises ter afsluiting. Dit arrangement geniet u voor €100 / €129,50 per persoon.

PS: Ook voor degene die bobben deze kerst is het genieten: Wij bieden een bob-arrangement aan bij zowel losse glazen wijn als het luxe diner arrangement.

Aanschuiven voor het diner kan tussen 18:00 en 20:00. Wij nemen telefonisch contact met u op over de exacte aankomsttijd, maar geef gerust uw voorkeur aan bij het reserveren!

Reserveer uw tafel via de website!