SLOOP is veelzijdig, verrassend en ongedwongen.

Lunch
LINK RESERVEREN: https://table.app/links/viW2
3 gangen verrassingslunch | € 27,50
Sunday special - 4 gangen lunch | €32,50

Geniet van een heerlijke 3 of 4-gangen verrassingsmenu met bijzondere smaakbelevingen. Vul het menu naar wens aan met een oesters, frietjes en/of een kaasplankje.

Tijdens de lunch bieden wij ook een a la carte optie.

Liever delen en niet kiezen: laat je verrassen door onze shared lunch waarin wij een variëteit van koude en warme bites/ gerechtjes serveren voor 23,75 euro p.p.

Verwen jezelf met een bijpassend glas wijn dat wij jou graag aanraden. Uiteraard hebben wij voor de liefhebbers ook onze Sloopplank.

Diner
LINK RESERVEREN: https://table.app/links/TtZQ
4-, 5-, of 6 gangen verrassingsdiner | €41 / €51 / €61

Ongedwongen genieten doe je met onze verschillende gerechten die wij in gangen uitserveren. U kiest op de avond het aantal gangen en vertelt ons tijdens het reserveren wat u minder lekker vindt of niet kan/mag eten. Start de avond eventueel met oesters en breidt uw menu naar wens uit.

Wij schenken, op verzoek, bij elke gang een passend glas wijn, maar hebben ook een selectie aan wijnen per fles. Laat u adviseren door uw gastvrouw of gastheer.

Borrel
LINK RESERVEREN: https://table.app/links/y64M

Wisselende oesters v.a. 3,50

Dé Sloopplank 18,50
Gevuld met heerlijke borrelbites; nootjes, olijven, gedroogde worst, internationale kaasjes, broodje met dip, frietje truffelmayonaise en 2 bitterballen

6 bitterballen 7,50
6 vega bitterballen 7,50

Oesterslurpen bij Sloop

Wij hebben een wisselend assortiment oesters!
Naar wens bereiden wij de oesters met garnituur en passende bereidingswijze

Maandag - Complete avond
98 euro per persoon
- ontvangst aperitief
- oester of vegetarische amuse
- 5 gangen chef’s menu
- 5 gangen bijpassende wijn
- tafel water
- koffie/ thee ter afsluiting

Woensdag - OESTERDAG
Genieten van een dozijn oesters met twee glazen bubbels voor € 32,50. Reserveer minimaal een dag van te voren via de knop rechtsonder!

Zondag - Sunday Special
Op de zondag lekker ontspannen genieten van het 4 gangen chef's menu tijdens de lunch voor 32,50 euro.

A La Carte | mogelijkheden
Wij wisselen ons verrassingsmenu elke vier weken. Wij hebben ervoor gekozen geen officiële a la carte kaart aan te bieden vanwege de stijgende prijzen en beperkte beschikbaarheid op producten. Vanaf de zomer richten we de mogelijkheden tijdens de lunch weer opnieuw in. Tijdens het diner serveren wij enkel het verrassingsmenu. Bij twijfel of vragen, bel ons gerust en we bespreken de mogelijkheden.

*Heeft u vragen over de mogelijkheden, schroom niet en bel gerust, wij lichten het graag via een telefonisch gesprek toe!

Vaste gerechtjes die los te bestellen zijn tijdens de lunch
- Paddenstoelen risotto
- 16 uur gegaarde sukade
- Groene curry & wisselende witvis
- 5 kazen geselecteerd door Fred

Heeft u vragen over de mogelijkheden, schroom niet en bel gerust, wij lichten het graag via een telefonisch gesprek toe!

VOORWAARDEN
wanneer u met een groep (>8 personen) bij ons een reservering maakt, wensen wij 48 uur van te voren eventuele wijzigingen door te krijgen. Binnen de termijn van 48 uur zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Binnen een termijn van 24 uur bedraagt dat 50% van de kosten en binnen een termijn van 12 uur bedraagt dat 100% van de menu kosten.
**Naast de kosten vinden wij het belangrijker dat u zich bewust bent van de verspilling die er bij komt kijken wanneer u met minder gasten aanschuift dan uw reservering doet uitwijzen!
*

Borrel
Kaasplankje | € 12,50
Bitterballen (6 stuks) | € 8,25

SLOOP-borrelplank (2 pers.) | € 18,50

Zeeuwse Creuses nr. 2 (per stuk) | € 3,50
Fine de Claires (per stuk) | € 3,50
Let op: wij hebben een wisselend aanbod aan oesters. Soort en prijs kunnen daarom verschillen

Wijn
Wij hebben een breed scala aan wijnen en voegen daar elke 2 weken nieuwe wijnen aan toe of vervangen een wijn. Helaas zijn sommige wijnen in verband met de import slecht leverbaar.
Om 'nee' te voorkomen geven wij u met alle liefde een wijnsuggestie vanuit de op dat moment aanwezige wijnvoorraad.