Bij Sloop Wine & Dine bieden wij u een menukaart met 25 verschillende gerechten die allen 9,50 kosten. Daarbij serveren wij bij Sloop meer dan 25 soorten wijn per glas en hebben we nog eens 40 soorten op fles!

De gerechten serveren wij zowel warm als koud en zijn te combineren met leuke bijgerechten. Wilt u alles in eens op tafel of er gefaseerd van genieten? Dat bepaalt u helemaal zelf. Een hapje voor dat u naar het theater of de film gaat of die uitgebreide avond tafelen met vrienden?

SLOOP is het nieuwe eten. Veelzijdig, culinair en ongedwongen.

9b3bc8c97fe0d604d8b26338570b99d7228cbef9

Warme gerechten

Soep van in zoutkorst gegaarde knol, oester, haring kaviaar en schuim van look

Paddenstoelenrisotto met parmezaanse kaas en een vleugje truffel

Diverse bereidingen van mais met een donut van aardappel en linzenjus

Gebakken zeebaars met bereidingen van aardappel, garam masala en chimmi churrie

Sukade in eigen jus met geschaafde aardpeer, crème van aardpeer en kaantjes

Rouleau van heek en prei met courgette en kreeft in whiskeysaus

Wildstoof onder schuim van aardappel, knol en limoenblad met roggebrood

Bonbon van coquille met schuimige bisque, basilicum-olie en frisse radijs

Fazantenborst met een kroketje van fazantenpoot, ingelegde wintergroeten en cèpes schuim

Wildzwijnschnitzel met crème van stroganoff, gepekelde ui en gebrande paprika

Koude gerechten

A la minute gerookte livar buikspek en gemarineerde gamba met frisse salsa

Crème van geitenkaas met kokkels en scheermessen, crème van zoete aardappel en parels van antiboise

Rilette van gans met mousse van ganzenborst, tünnbrod, zoetzure groenten, pastinaak en schuim van amandel

Crème van bloemkool met diverse bereidingen van biet, pistache, mousse van mosterd en haverdressing

Vegetarisch broodje knakworst van geroosterde bospeen op brioche, zuurkool, uitjes, pastinaak en huisgemaakte ketchup

Koud gerookte zalm, gerookte paling en Hollandse garnalen met komkommer, kruim van ansjovis en schuim van tomaat

Filet American van kalf en mousse van tonijn met gelei van augurk, rode ui en peentjes

Tataki van zwaardvis met pappardelle in gele curry, kaas tuille en schuim van waterkers

Kort gebraden runderlende met taugé, gember, mango en Sanbaizu-dressing

Al onze gerechten zijn goed te combineren met verse truffel, coquille, aardappels op vier wijze of seizoensgroenten.

Daarnaast kunnen wij bij ieder gerecht uiteraard een passend glas wijn serveren als u dat wenst.